Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

SUC6VOL VERKOPEN

11 april 2016 @ 09:00 - 12 september 2016 @ 17:00

Vanaf april starten wij met de training Suc6vol verkopen.

De komende 6 maanden krijgt u 1 dag per maand  training.

Na deze 6 intensieve dagen ben je in staat om betere, meer gestructureerde gesprekken te voeren die leiden naar meer omzet. Tijdens deze dagen komen de volgende onderdelen aan bod:

Communicatie
Welke factoren kunnen een juiste communicatie in de weg staan en hoe gaan we hier mee om?
Hiermee zijn de deelnemers straks in staat doelmatiger met hun tijd én de tijd van klanten en prospects om te gaan.

Professionele gespreksopening
Professioneel het gesprek openen en het initiatief behouden. De deelnemers zijn in staat een creatieve, professionele gespreksopening te creëren om de klant/relatie geïnteresseerd te (houden) maken en direct het initiatief in het gesprek te verkrijgen.

Klanten en prospects krijgen hierdoor een beeld van uw medewerkers en daarmee van uw organisatie als een professional in de markt.

Aansluiting vinden en vertrouwen opbouwen
Achtergronden van het menselijke doen en laten. Factoren beheersen als vertrouwen opbouwen, hanteren van gespreksevenwicht, continuïteit in de relatie brengen. Herkennen van het type mens en op de juiste manier benaderen.

Het is tenslotte het persoonlijk contact en de aard van de relatie die de doorslag geven bij het verkrijgen van een opdracht.

Gesprekstechnieken
Actief luisteren. De opbouw van het gesprek. Het juiste gebruik van de verschillende vraagtechnieken.

Het maken van afspraken
Het maken van afspraken is inmiddels verheven tot een “ware kunst”. “Hoe kan ik me onderscheiden van alle andere aanbieders?”, “Hoe voorkom ik dat ik stapels documentatie moet toesturen en uiteindelijk toch niet binnen kom?” en “Hoe máák ik een afspraak?”. Deze en nog andere vragen worden behandeld tijdens deze sessie. Hierbij worden tips en handvatten geboden die op de dagelijkse praktijk situatie van uw medewerkers zijn afgestemd. Al na de eerste sessie zullen de deelnemers hiermee in staat zijn op een geheel (meestal) nieuwe, creatieve wijze hun klanten en prospects effectiever te benaderen en vaker successen boeken.

Behoefte en probleem analyse
Behoefte- en probleemanalyse doorvoeren met behulp van vraag- en interviewtechnieken, verkrijgen van “diepte en aansluiting” in een gesprek. Helicopterview hanteren. Door de klant als partner in plaats als verkoper gezien worden. Op deze manier wordt een juiste basis gecreëerd om zaken te kunnen (blijven) doen.

Bezwaren, verwijten en beweringen
Het op de juiste manier reageren op bezwaren, verwijten en beweringen. Voorkomen van “dominantie” in het gesprek. Telefonische klachtenafhandeling.

(Contact)weerstanden verkleinen/voorkomen, zowel aan tafel als per telefoon.

Met deze technieken kunnen uw medewerkers daadkrachtig bezwaren weerleggen en snel, met behoud van de juiste sfeer, tot de kern van de zaak doordringen, wat vaak betekent de order scoren!

Bedrijfspresentaties
Hoe presenteer ik mijn bedrijf op die momenten tijdens commerciële contacten dat het echt nodig is zonder daarbij te vervallen in een overvloed aan op dat moment juist niet relevante superlatieven. De tips, trucs en de structurele melodie van een korte, krachtige, gedragen en feitelijk juiste weergave van hetgeen mijn bedrijf toch bijzonder maakt.

Argumenteren
Argumentatie en instemming verkrijgen: gebaseerd op reeds vastgestelde feiten leren argumenteren met behulp van diverse overtuigingstechnieken. Toekomstgericht denken. Zodanig de voordelen van uw organisatie, de diensten en producten presenteren en formuleren, dat de klant graag “ja” zegt.

Herkennen van koopsignalen
Herkennen van koopsignalen en voorkomen van “overselling”, op het juiste moment overgaan tot de juiste afsluittechniek.

Afsluittechnieken
Afsluittechnieken, welke techniek dient wanneer te worden toegepast, het afsluiten van een verkoop gesprek, het doorvoeren en hanteren van een actieplan.
Hoe af te sluiten zonder korting weg te geven.

Voor meer informatie over deze training kunt u contact opnemen met onno@onnoderoo.nl

Gegevens

Begin:
11 april 2016 @ 09:00
Einde:
12 september 2016 @ 17:00

Organisator

Onno de Roo
Telefoon:
0538200434
E-mail:
onno@onnoderoo.nl
Website:
www.hetbelburo.nl