Sales bedrijf

Sales bedrijf inschakelen?

Wanneer u een sales bedrijf wilt inschakelen om uw product of dienst aan te bieden, bent u  bij Het Belburo aan het juiste adres. Naast dat wij altijd met een glimlach bellen, verdiepen onze telefonistes zich eerst in uw bedrijfsvoering. Op deze manier weten wij als sales bedrijf hoe wij diverse vragen over uw product of dienst kunnen beantwoorden.

CONTACT OPNEMEN »
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Schakel een sales bedrijf in en doe zelf waar u goed in bent!

Professioneel telefonisch acquireren of verkopen is voor vele ondernemers een regelrechte crime. U wilt natuurlijk graag bezig zijn met hetgeen waar u goed in bent: uw eigen beroep uitoefenen. Als ondernemer kunt u uw opdrachten blijven uitvoeren en bezig zijn met uw eigen bedrijfsvoering. Wilt u groeien, ondanks dat u het liefste niet zelf aan de slag gaat om ‘koud’ in te bellen? Als sales bedrijf helpen wij u door omzet voor u binnen te harken.

Hoe gaat telefonische verkoop bij een sales bedrijf als Het Belburo in zijn werk?

Bij Het Belburo werken wij niet met de standaard belscripts, maar zorgen wij ervoor dat wij onze kennis en kunde inzetten om een soepel gesprek te kunnen voeren. Voor ons team is geen probleem om een spontaan gesprek te voeren en dit constant te herhalen. Wij prefereren een vriendelijke en spontane aanpak en zijn op professioneel niveau getraind.

Deze bedrijven gingen u voor:

Persoonlijke en professionele aanpak zijn kenmerken van ons als salesbedrijf

Schakelt u ons in als sales bedrijf voor uw organisatie? Dan zult u merken dat wij onszelf constant verbeteren door wekelijks te brainstormen over de kwaliteit van onze gesprekken. Een persoonlijke en professionele aanpak vinden wij belangrijk, waarbij wij transparant en inzichtelijk maken welke gesprekken er zijn gevoerd en welke afspraken hierbij zijn gemaakt. Een vertrouwensband, goede terugkoppeling en langdurige klantrelatie is van groot belang bij Het Belburo.

Tip: zelf acquireren dankzij onze salestrainingen

et Belburo en The Salesbarn geven beide salestrainingen en zijn gelieerd aan elkaar. Naast dat onze sales bedrijven telefonische acquisitie doen en telefonische acquisitie trainingen verzorgen wij ook open sales trainingen voor accountmanagers.  Wilt u liever geen sales bedrijf inschakelen, maar eerst zelf leren hoe u een verkoopgesprek of acquisitiegesprek kunt voeren? Regelmatig verzorgen wij (telefonische) verkooptrainingen en leren wij u graag hoe u uw product of dienst telefonisch kunt aanbieden. Natuurlijk: altijd met een glimlach!

Meer weten over onze diensten als sales bedrijf?

Neem gerust contact met ons op via 053-8200981 of via info@hetbelburo.nl. Wij beantwoorden uw vragen doorgaans binnen 24 tot 48 uur.

CONTACT OPNEMEN »