Telemarketing

 

                                         

Telemarketing

Voor telemarketing, ook wel telefonische acquisitie of telefonische verkoop genoemd, bent u bij Het Belburo aan het juiste adres. Wilt u uw product of dienst onder de aandacht brengen of wenst u meer afspraken in uw agenda? Schakel ons team in om uw omzet te zien groeien. Onder ons motto ‘Wij harken omzet voor u binnen’, merken wij dat telemarketing voor veel organisaties een goede stap is geweest.

CONTACT OPNEMEN »

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Geheel vrijblijvend!

Telemarketing op een spontane manier

Wij bellen altijd met een glimlach en bellen niet volgens een standaard belscript. Hierdoor is het voeren van een spontaan gesprek geen enkel probleem. De kans dat uw product of dienst wordt afgenomen is hierdoor aanzienlijk groter. Een organisatie of consument die door ons gebeld wordt heeft vaak in eerste instantie geen behoefte om zomaar gebeld te worden.

Telemarketing met een glimlach

Natuurlijk houden wij ons aan het bel-me-niet register, maar dat neemt niet weg dat er doorgaans niemand op zit te wachten. Doordat wij bij telemarketing met een glimlach bellen, merken wij dat men openstaat voor een gesprek of in ieder geval voor ons verhaal. Wij vinden het erg belangrijk dat uw prospects op een vriendelijke wijze benaderd worden en hierdoor een positief gevoel bij uw organisatie krijgen.

Deze bedrijven gingen u voor:

Klanten Het Belburo Telemarketing

Altijd een terugkoppeling bij telemarketing

Bij telemarketing onderscheiden wij ons graag van andere telefonische verkopers door algeheel inzicht te geven in onze resultaten. Persoonlijk contact, een duidelijke terugkoppeling en transparantie is van groot belang. Wij zijn gespecialiseerd in het inplannen van gekwalificeerde afspraken en ontzorgen u of uw accountmanager. Dit kan zowel het gehele jaar als enkel in drukke periodes.

Hoe zorgen wij ervoor dat wij inhoudelijke vragen over uw organisatie kunnen beantwoorden?

Voorafgaand aan telemarketing zorgen wij ervoor dat wij eerst een ochtend of een paar uurtjes met u bellen of alle belangrijkheden met u doornemen. Hierdoor wordt de kans op een afspraak of bijvoorbeeld het afnemen van een proefsample hoger en kunnen wij onverwachte vragen zonder moeite beantwoorden.

Wilt u kennis maken met ons concept of heeft u vragen over telemarketing?

Neem contact met ons op via 053-8200981 of stuur een e-mail naar info@hetbelburo.nl. Wij beantwoorden uw vragen over telemarketing graag!

CONTACT OPNEMEN »