Wij bellen met een glimlach!

Wij zijn van mening dat bellen met een glimlach helpt.

BelIcoon

Telefonische acquisitie en verkooptrainingen

MEER INFORMATIE »

DienstenIcoon

Compleet overzicht van onze diensten

MEER INFORMATIE »

SterIcoon

Hoe krijgen wij dit voor elkaar?

MEER INFORMATIE »

Onze tevreden klanten

PartnerUp

Verkooptraining

Conversiedoelen bereiken

Wilt u graag een verkooptraining volgen of wilt u graag dat uw personeel een training verkopen volgt? Het Belburo is gespecialiseerd in het geven van verkooptrainingen, telefonische acquisitietrainingen waarbij zij uw bedrijf helpen bij groei en het genereren van omzet. Vooral wanneer u nieuwe opdrachten binnen heeft gehaald is het van belang dat er orders en leads uit deze afspraken komen. Het kan voorkomen dat u gebruik heeft gemaakt van onze telefonische acquisitie diensten, maar dat de conversie van deze gemaakte afspraken niet hoog genoeg en naar uw wens is. Daarom is het verstandig om een verkooptraining te volgen bij Het Belburo. Hierin komt aan bod hoe u uw klanten op de juiste wijze kunt benaderen, hoe u in kunt spelen op twijfels en hoe u uw product of dienst het beste kunt verkopen.

Als voorbeeld hebben wij een rekensom voor u opgesteld. Stel dat u ongeveer tien afspraken per week heeft, met een conversiepercentage van ongeveer 30% (hiervan worden drie tot vier afspraken een opdracht of order) waarvan de gemiddelde orderwaarde op €1000.- ligt. Wanneer u een training heeft gevolgd is de conversie hoger, stel dat het ongeveer 5% meer opbrengt. Dit is dan ongeveer €500.- per week extra. Reken maar uit hoeveel dit op jaarbasis is. Het volgen van een telefonische verkooptraining is dus daadwerkelijk rendabel!

CONTACT OPNEMEN »

Verkooptraining

 

Bel mij terug!

Doelen

 • Telefonisch genereren van afspraken
 • Nabellen van offertes

 • Meer afspraken in uw agenda
 • Communicatietechnieken leren

 • Relatiebeheer
 • Doelmatiger met uw tijd omgaan

 • Verkooptechnieken leren
 • En meer

Meer conversie dankzij onze verkooptraining

Groeiend aantal afspraken in uw agenda

Wanneer u ongeveer tien afspraken per week hebt ingepland en voor uw gevoel de conversie te laag is, is het raadzaam om eens met ons te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen. Het Belburo weet hoe zij ingewikkelde zaken moet vertalen naar gemakkelijk toepasbare handvatten en verkooptechnieken. Het is van belang dat u of uw personeel ervoor zorgt dat de gemaakte afspraken ook daadwerkelijk voor omzet en groei zorgen. Steeds meer bedrijven willen graag groeien, daar willen wij als Het Belburo graag aan bij dragen door middel van het geven van een telefonische verkooptraining.

Data verkooptraining

Geef u op!

Wil je weten wanneer de verkooptraining wordt gegeven? Hier vindt u een overzicht van onze evenementen en cursusdagen. Zo kunt u zich regelmatig opgegeven voor de training ‘Succesvol verkopen’, waarbij u onder andere leert welke factoren een juiste communicatie in de weg kunnen staan en hoe u hiermee om kunt gaan. Hiermee zijn de deelnemers straks in staat doelmatiger met hun tijd én de tijd van klanten en prospects om te gaan. Tevens kunt u bij ons terecht voor een beurstraining, waarbij u leert in te spelen op iedere bezoeker van de beurs die bij u langsloopt. Is uw beursstand geheel in orde, maar wilt u graag uw competenties op het gebied van verkoop en advies uitbreiden? Volg onze verkooptraining of beurstraining, zodat u leert hoe u potentiële klanten het beste kunt benaderen.

Meer weten over de verkooptraining?

Wilt u meer weten over onze verkooptraining? Neem gerust contact met ons op via ons telefoonnummer of vul ons contactformulier in. Bent u niet zo goed bent in het verkopen van uw producten of diensten? Het team van Het Belburo helpt u graag verder!

Burovoortraining is gespecialiseerd in het geven van diverse trainingen.

 • Verkooptraining
 • Beurstraining
 • Sollicitatie en CV training
 • Telefonische acquisitie
 • Netwerk vaardigheden

Contact opnemen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.